NEW BAG


Skulle kunna visa min ganska så nya väska från Forever21 som jag är så stolt över att äga. Har brist på inspiration at the moment pga att jag nyss börjat skolan och lite annat. Men jag kommer väll igång så småning om.

THE VOICE '11



Igår var jag på The Voice '11, det var massor av artister som uppträdde - alla var dock svenska artister förutom Chris Medina... Jag hade kul, men förra året var dock mycket bättre då Flo Rida och Tinie Tempah uppträdde bland annat, och jag stog och hängde vid stängslet på den lilla scenen som artisterna går ut på och var 1 meter från alla artister. Hoppas det kommer någon stor utländsk artist nästa år!

THAT'S WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL.


One Direction's första musikvideo har släppts, yaay! Okej, jag är inget megafan men den här låten är härlig, Zayn är så ljdlkbs snygg (han som har svart hår if u didn't know already), dem är roliga + att jag älskar brittisk engelska, haha! Visste ni btw att de har varit i Stockholm tre gånger under våren/sommaren och spelat in deras debutalbum med RedOne?! Försökte lite halvhjärtat att "stalka" dem men det gick sådär. Överlät det till deras "directioners" (som deras fans kallas) istället! ;)

AMERICANO SHORTS


Knitted top from H&M / Shorts: BIKBOK

De här shortsen från BIKBOK är nog de klädesplagg som jag har fått mest komplimanger för, men visst är det snygga! Först så kände jag mig lite crazy när jag stog där i butiken och skulle köpa dem en kall vinterdag, men jag var nog endå ganska smart. Sen ska jag tacka Julia för att jag fick denna tröja av henne (eller...? haha).

JEFFEREY CAMPBELL ~ CANVAS


Jeffrey Campbell's LITA skor måste vara de mest ombloggade någonsin. Och ja - jag håller med, de är väldigt snygga. Och inte så värst dyra heller (om man jämför med de där skorna som man kan köpa på östermalm), men det får bli i framtiden som man kanske införskaffar ett par. Nu tycker jag att vi ska rikta uppmärksamheten åt dessa väskor istället, hur snygga är inte dom liksom! Vill verkligen ha en ryggsäck av något slag, men tror jag har blivigt för snål. Så kan det gå.

I HATE TO TAKE OUTFIT PICTURES.


Today I wore my new boots from skopunkten with an old skirt from H&M Young and a scarf from H&M.


NEWNEWNEW!



Jacket: H&M / Shoes: Skopunkten / Tank top: BIKBOK

Detta införskaffades igår plus ett par helt grymma "normala jeans från BIKBOK (de sitter som en smäck). Jag är så himlans nöjd över mina köp! Bilderna ger dock ingen rättvisa då man kanske inte ska fotografera i dåligt lampljus och ha en dålig kamera osv... Haha ;) Speciellt kanske inte den där mockafärgen.... Måste även tipsa om att H&M har fått in jättemycket snygga höstkläder som jag tyvärr är lite för fattig för att köpa, mysiga ponchos och sådant. Check it out!

DREAMS ABOUT PARIS

Dreams about Paris

Lace top: H&M / Floral skirt: Janenorman / Bow sandals: H&M / Belt: Madewell.com

Den perfekta romantiska sensommar outfiten! Supersött!

MIU MIU BAG


Supersnygg väska från miu miu som jag hittade på weheartit.com. Snyggt att pimpa med en "svans" också! Fan att den måste vara så dyr bara. If I was a rich girl ~

CHIFFON


FRANCISCO LACHOWSKI


I FEEL LIKE DANCING TONIGHT


ph source

Last man standing -  Asher Roth ft. Akon
 

Marvin's Room - Drake
 

Finns det en så finns det flera - Veronica Maggio


Headlines - Drake


FALL COLOURS

FALL COLORS

Nail polish from china glaze

I höst vill jag ha dessa färger på mina naglar! Turkos kanske inte är den ultimata höstfärgen, men det ser snyggt ut om man har en väldigt basic outfit, brun läderjacka osv. Orange är snyggt på sensommaren när man fortfarande är brun, och svart och metallic are the basic fall colours! Vilka färger kommer finnas på era naglar i höst?

summer.


Jag fullkomligt älskar att sitta i solen och få inspiration från olika tidningar och bara njuta. Det tycker jag är viktigt på sommaren, att man inte ska stressa. På så sätt kan man tänka mycket, planera och fatta beslut. Alla borde prova det!

STYLE INSPIRATION: VANESSA HUDGENS


En av mina inspirationskällor när det kommer till mode är Vanessa Hudgens, jag älskar hennes hippie look som jag är så inne på just nu. Vad tycker ni om hennes nya, korta frisyr btw (first picture)? Själv så saknar jag hennes långa, vågiga hår. Men whatever, she still looks fab and I want her wardobe!

Army coat.

She's in the army now.
Jacket: welikefashion / Pants: net-a-porter / Purse: Chanel / Converse shoes

Tycker att det är grymt snyggt med sådana här kamouflagejackor nu till hösten! Det enda dåliga är väll att man inte kan matcha det till allt - men så här skulle jag gärna bära min. Fortsätter det lite tuffa med skinnbrallor, men bryter av med rosa detaljer.  Perfect!

RSS 2.0