NEW BEAUTY PRODUCTS / REVIEWS



Garnier Nordic Essentials day cream - Har aldrig ägt en dagcreme innan denna, men jag kände att jag ka lite på garnier eftersom de har bra produkter annars. Denna känns superfräsch i ansiktet, man känner att den verkligen återfuktar och är en bra bas på morgonen för att få ansiktet att se lite fräschare ut! Den är för normal till blandhy och den kostade runt 60-70 kr.

Rimmel London Lasting Finish 25 hour foundation - Hade aldrig hört talas om detta märke förut. Men det är den billigaste foundationen (100:-) som jag någonsin sett i butik här i Sverige, så som den snåla människa jag är så bestämde jag mig för att prova den! Och den är helt klart värd pengarna, även fast det inte finns så många nyanser så hittade jag den perfekta färgen för mig. Den täcker inte så bra, men håller hela dagen och ger en bra lyster. Känns inte som man har smink på sig heller!

Köpte även ett vitt nagellack (som ni ser på bilden) från kicks/depend som kostade 20:- på nedsatt pris, kände att jag behövde ett vitt nagellack bara för att ha! Det är färg nr 031.

THE REAL HER.





Favoriterna just nu. Egentligen är det allt med the weeknd också (förutom den ovan) plus att jag sitter och lyssnar igen Take Care med Drake så får väll addera alla de låtarna. Oh well.
xx


NI**AS IN PARIS.


Den klassiska blogg-bilden på mat/fika, i know. Saken är den att de andra bilderna från dagen inte var så smickrande... ;)
Hade en härlig dag igår med mina fyra bästa vänner, vi kikade runt lite i affärer och åt subs samt kladdkaka på Sandy's. Önskar att vi kunde träffas oftare, men å andra sidan så kanske vi inte blir lika galna tillsammans som nu, när vi väl träffas? Låt oss säga att vi skämde ut oss ganska rejält... haha!
xx


DETAILS



Tog ju hål i öronen för ett tag sedan (för tredje gången i mitt liv), så när läkörhängena skulle tas ut så bar det av till city för att införskaffa lite andra örhängen! På första bilden kommer alla från H&M förutom de svarta med gulddetaljer, de kommer från Cubus - precis som de på bilden under.

PRINCESS OF CHINA



Jag har fått en obsession av Rihanna. Hon är så himla grym, det finns seriöst inget fel med henne? Såg henne live på höstlovet och höll på att dö av glädje (medan de brevid mig snarare höll på att dö av mitt skrik). Hon är en helt underbar performer. Måste köpa hennes skiva så fort den kommer ut nu denna månad, snippets på alla låtar (förutom de som finns på deluxe-albumet) hittar ni här!

SWEDISH

Tillbaka till svenska igen.


RSS 2.0